VERDICHTINGSMACHINES VAN GIANT

Ruim 45 jaar aan ervaring heeft ervoor gezorgd dat de GIANT machines extreem productief en betrouwbaar zijn. Functie gaat boven alles en dat zorgt voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Met het uitgebreide assortiment is er altijd een trilstamper of trilplaat die past bij uw werkzaamheden. Daarbij is er keuze voor een elektrische-, benzine of dieselvariant.

Kwaliteit

GIANT trilstampers en trilplaten zijn een solide investering vanwege de hoge betrouwbaarheid en maximale inzetbaarheid. Dit komt voort uit het feit dat veel onderdelen in eigen beheer worden geproduceerd en er gebruik gemaakt wordt van Honda en Hatz-motoren.

Service

De machines zijn zo ontwikkeld dat de onderdelen die aandacht nodig hebben aan de buitenzijde van de machines zijn geplaatst of goed bereikbaar zijn. Dit maakt het makkelijk om controles uit te voeren en de machines te onderhouden.

De enige Nederlandse producent van trilstampers en trilplaten

De ontwikkeling en productie van trilstampers en trilplaten vindt reeds sinds 1976 plaats in Nederland. Vanuit een moderne fabriek in Zwolle worden machines en onderdelen in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd. Door gebruik te maken van de modernste technologie, continue innovatie en gebruik van de beste componenten worden GIANT machines met de grootste zorgvuldigheid en kwaliteit geproduceerd.

Beste keuze verdichtingsmachine

✅ HOGE PRIJS-KWALITEIT VERHOUDING
✅ BREED ASSORTIMENT TRILPLATEN & TRILSTAMPERS
✅ TRILPLAAT & TRILSTAMPER VOOR ELKE TOEPASSING
✅ MAKKELIJK ONDERHOUDBARE MACHINES
✅ 45 JAAR ERVARING & GEPRODUCEERD IN NEDERLAND

Ja, ik wil een prijsaanvraag!

Krachtige elektrische GIANT trilplaat

De GP1950E is de eerste elektrische verdichtingsmachine van GIANT. De elektrische trilplaat is uitgerust met de nieuwste elektro motor van Honda. Met deze nieuwe technologie heeft de trilplaat een slagkracht van 19,1 kN en is daarmee geschikt voor het zware werk. De prestaties van deze elektrische trilplaat zijn gelijkwaardig aan de benzine of diesel varianten. De 230 V acculader zorgt ervoor dat de lithium-ion accu van de GXE2.0H motor voor 80% binnen 1 uur is opgeladen.

VOORDELEN
☑️ Emissievrij werken 
☑️ Geruislozer verdichten
☑️ 80% opladen binnen 1 uur

Doe nu een prijsaanvraag en wij nemen z.s.m. contact met u op. 

 

VRAAG HIER VOOR MEER INFORMATIE

Wilt u meer informatie over de GIANT verdichtingsmachines van GIANT ontvangen? Laat dan hier uw gegevens achter en wij nemen contact met u op. Daarnaast kunnen wij u vrijblijvend een prijsaanvraag geven.

Als eerste op de hoogte van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang het TOBROCO-GIANT magazine!